Vorige
Led schijnwerper 10W koud-wit 5000k

Led schijnwerper 10W koud-wit 5000k

18.71
Volgende

RVS verstelbare led spot armatuur IP44

69.75
RVS verstelbare led spot armatuur IP44
Waterdichte LED Inbouwspot rond

Waterdichte LED Inbouwspot rond

64.75

Waterdichte LED Inbouwspot rond

64.75

WATERDICHT, KANTELBAAR EN DRAAIBAAR. OOK GESCHIKT VOOR MONTAGE IN STEEN EN BETON met LED in geschuurd aluminium.

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

WATERDICHT, KANTELBAAR EN DRAAIBAAR. OOK GESCHIKT VOOR MONTAGE IN STEEN EN BETON met LED
Een ronde (badkamer) inbouwspot van geschuurd aluminium met VERVANGBARE LED verlichting. De inbouwspot heeft een mat rond glaasje. Het matte afdekglaasje steekt iets verder uit dan het armatuur.
Bij deze spot is gekozen voor een mat beschermglaasje omdat het licht dan minder schaduw geeft. Het matte glas werkt dan als een licht verdeelschijfje.
De afdichtingsklasse is IP65. Dus ook geschikt voor in de badkamer en zelfs voor in de douchecabine. Tevens geschikt voor buiten.

Kenmerken: 

Een bijzonder kenmerk van deze spot is dat de led lamp 

kantelbaar en draaibaar 

is, dus de lichtbundel kan een bepaalde richting op worden gestuurd. Dit kan handig zijn om b.v. de muur meer of minder te verlichten of als recht naar beneden gericht te veel schaduw geeft.
Dit is een unieke eigenschap van deze spot en het mooie is dat aan de buitenkant niets is te zien omdat het matglas de halogeenlamp aan het zicht onttrekt. 

Zo werkt het: De led lamp in het binnenste van deze spot is te kantelen tot maximaal een hoek van 30 graden, gemeten t.o.v. de verticale as. 
Tevens kan deze spot in zijn binnenring ronddraaien zodat de lichtbundel behalve kan kantelen ook kan ronddraaien.
Zie de op één na laatste extra foto. 

Opmerking: om de led lamp te kunnen kantelen is het nodig om in de binnenring de chromen veerring te verwijderen en deze niet te gebruiken. Deze veerring heeft in deze spot geen functie. Zie de laatste foto.

Een ander kenmerk van deze inbouwspot is een dikke massief aluminium plafondrand van maar liefst 9mm dik. Hierdoor oogt deze spot bijzonder robust en door het gebruik van aluminium tevens strak. Veel strakker dan een metalen inbouwspot ooit kan zijn. Een ander kenmerk is het iets uitstekende glaasje. Bij deze spot maak het beschermglaasje een wezelijk deel uit van het ontwerp en heeft dus ook een decoratieve functie. Een andere bijzonder eigenschap is dat de led lamp ruim 3,5 cm is verzonken met als gevolg dat de led lamp niet zichtbaar is door het afdekglaasje. Om de led lamp te kunnen vervangen kunt u het gehele binnenwerk gemakkelijk naar beneden trekken om zo bij de lamp te kunnen komen. 
Tevens is deze spot voorzien van bladveren om ook montage in b.v. een betonvloer mogelijk te maken. De spot kan zich dus in de wand van het gat vastklemmen. 
Montage in andere soorten plafonds is mogelijk.

Materiaal: 

MAT geschuurd uit vol aluminium.
Gemaakt uit één stuk massief aluminium.

Geleverd met: 

Nieuwe LED GU10 spotlamp van Zoxx met Samsung led. Lichtkleur is vergelijkbaar met een 35 Watt halogeenspot. 350 Lumen. Dit artikel is dimbaar met een gloeilamp dimmer.

Afmetingen: 

Diameter: 8cm.
Inbouwdiepte: 10,7cm.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping